Rozsdamentes korlát korlátrendszerek

 


 

Rozsdamentes, inox és üvegkorlátok, korlátrendszerek

 Cégünk új termékként 2006-ban megkezdte egy elemes, modul rendszerű rozsdamentes (inox) korlát, korlátrendszer forgalmazását, az ezekből készült korlátok gyártását és helyszíni telepítését..

A rendszer 42,4x2 mm átmérőjű csőre épül (korlátoszlopok, kapaszkodócső). Anyagminősége KO 33 (AISI 304) rozsdamentes acél, felülete szálcsiszolt (G 320). Sokféle elemének köszönhetően szinte bármilyen rozsdamentes korlát kialakítható. Szerelése nem igényel különösebb szakértelmet.

A rozsdamentes rendszer alkalmas üvegkorlátok kivitelezésére is. Az üvegkorlátok lehetnek oszlopos üvegbetétes, illetve oszlop nélküli pontmegfogásos és vonalmenti rögzítésűek is.

Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható. Karbantartási igénye minimális, csak a rárakódott szennyeződéstől kell megtisztítani, hogy újra a régi fényében csillogjon. A katalógusunkban szereplő termékeket raktáron tartjuk, így azok azonnal elvihetőek. A rendszer itt nem szereplő elemeit rövid határidőre tudjuk szállítani. Megrendelőink kérésére a korlátoszlopokat méretre legyártjuk.

AKCIÓS árlistánkat Itt letölthetik.

Elérhetőségeink:

1211 Budapest, Rézmű utca 1.

Tel:   06/1-278-2108

Fax:  06/1-278-2109

email: marosigy@hu.inter.net

Munkáinkból: